A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

День довкілля у Новобасанській громаді

Дата: 22.04.2018 07:50
Кількість переглядів: 530

     Фото без опису

  От і відбувся День довкілля у нашій громаді.

       У селі Нова Басань в  сільський парк «традиційно» прийшли прибирати лише працівники сільської ради. Дівчата білили дерева, пересаджували квіти, пололи квітники, підмітали територію, гребли сміття, привели в охайний вигляд територію біля обеліску. На жаль, але до нас ніхто із мешканців села так і не приєднався Про проведення Дня довкілля були всі завчасно попереджені. Дуже прикро, що мешканці села байдужі до зовнішнього вигляду центру громади.Фото без опису

      Депутати  сільської ради цього дня організовували роботу по прибиранню на своїх округах. У цей весняний період кожен має подбати про прибирання власної території, упорядковувати та озеленяти прилеглі ділянки. Про результати проведеного місячнику благоустрою будуть зроблені висновки. 

      Народний вислів «Чисто не там, де прибирають, а там де не накидають» з давніх давен і по сьогодні не втратив свого значення. Адже, якщо кожний житель села буде дбати про чистоту і охайність свого двору, прибудинкової території, місць відпочинку і просто не буде байдужим до всього, що відбувається навколо, то наше село, наша громада  буде привабливим, охайним і чистим. Ми всі будемо насолоджуватися куточком, у якому живемо, творимо добро і виховуємо майбутнє покоління.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь