A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Тематичний короткотерміновий виїзний семінар-тренінг «Управління проектним циклом – від ідеї до звітності»

Дата: 10.05.2018 15:44
Кількість переглядів: 519

   Фото без опису

   

  07 травня у Новобасанській сільській раді відбувся тематичний короткотерміновий виїзний семінар-тренінг «Управління проектним циклом – від ідеї до звітності». Тренінг провів Володимир БОЙКО, директор Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

      Працівники сільської ради мали можливість ознайомитись з особливостями підготовки проектних заявок до всеукраїнських та міжнародних фондів, що надають технічну, фінансову підтримку у реалізації різних соціальних ініціатив.

   У ході семінару Володимир Бойко розповів про роботу  у сфері написання та управління проектами, управління інвестиційними або «твердими» проектами, джерела фінансування таких проектів. Учасники тренінгу отримали необхідні знання для  ведення проектної діяльності, систематизували наявні знання, розібрались детально з поняттями «мета», «цілі», «завдання», «структура проекту» тощо, з питаннями структури та бюджету проекту, зі специфікою роботи в міжнародних проектах. У ході заходу учасниками розглянуто аспекти проектного менеджменту: джерела фінансування та мотиви донорів, визначення та опис проектних ідей, зацікавлених сторін, заходи проектних пропозицій. Детально опрацьовано вимоги до складових бюджету.
   Під час тренінгу учасники виконували практичні вправи, працювали в режимі «запитання-відповідь», висловлювали свої ідеї щодо написання власних проектів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь