A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Діти побували у гостях у пожежників

Дата: 31.07.2018 16:08
Кількість переглядів: 591

Фото без опису

    31 липня до місцевої пожежної охорони Новобасанської сільської ради на зустріч із пожежниками завітали діти різних категорій сімей. Зустріч  організувала завідувач сектору  у справах сім’ї, дітей та молоді Марія Книр.

   За сприяння керівництва, пожежна машина разом з рятувальниками пожежної охорони виїхала на територію. Велика, потужна, яскраво-червона машина була у центрі уваги дітлахів протягом години. Досвідчені у своїй справі пожежники доступно і цікаво розкрили діткам основні питання пожежної безпеки, а саме: причини і наслідки загоряння, правила поведінки у задимленому приміщенні, евакуація з нього…

   Діти з розповіді пожежника дізналися, якими неабиякими вміннями, силою волі, витривалістю має бути наділений рятувальник. А ще до всього слід додати високий гуманізм, героїзм, професійний обов’язок. У своїй бесіді з дітьми пожежник Андрій Олійник підкреслив, що причиною пожеж може бути навмисний підпал, паління. Нагадав про те, що існують юридичні закони, за якими передбачається не тільки адміністративна, але і кримінальна відповідальність за навмисно скоєний вчинок.

        Потім з допомогою свого колеги пожежник ознайомив учнів з технічним обладнанням пожежної машини. Кульмінацією зустрічі було те, як один із працівників пожежної охорони вміло продемонстрував як працює технічне обладнання. На прохання школярів пролунала уже знайома всім сирена пожежної машини.

     Насамкінець діти з радістю і цікавістю підходили ближче до пожежної машини, роздивлялися її обладнання. Зробили фото на згадку і пообіцяли, що сказане і почуте приймуть до уваги, а дотримання норм і правил протипожежної безпеки пронесуть крізь все життя.

                              Хай дитина знає кожна — жартувать з вогнем не можна!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь