A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Рятувальники ліквідували дві пожежі

Дата: 27.08.2018 13:19
Кількість переглядів: 565

Фото без опису

 

25 серпня о 04:04 до Служби порятунку "101" у Бобровицькому  районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Кобижча.

За викликом до місця події прибуло 1 відділення 15ДПРЧ з м. Бобровиця, та МПК с. Кобижча. На той час вогнем було охоплено дах будівлі. Оперативними діями вогнеборців пожежу о 04:50 локалізовано та о 05:45 остаточно ліквідовано. Вогнем знищено покрівлі та перекриття пошкоджено стіни будинку та майно. Причина пожежі наразі встановлюється. 

26 серпня о 14:32 надійшло повідомлення про загорання господарчої споруди у с. Олександрівка. До місця пригоди з села Вороньки та Козацьке оперативно прибули місцеві пожежні команди та 15 ДПРЧ м. Бобровиця. На той момент вогнем було охоплено господарчу споруду і вогонь встиг перекинутися на розташовану поруч господарчу споруду.,Спільними оперативними діями пожежу о 15:35 було локалізовано, а о 16:00 остаточно ліквідовано. Вогнем знищено господарчу будівлю, покрівлю і перекриття поруч розташованої господарчої будівлі. Причина виникнення пожежі, наразі, встановлюється.

Рятувальники ДСНС України у Чернігівській області застерігають: щоб уникнути пожеж та нещасних випадків на них й тим самим вберегти своє та життя оточуючих Вас людей, будьте обережні при поводжені з вогнем, слідкуйте за справністю електроприладів.

 

Т.в.о. начальника Бобровицького РВ УДСНС Юрій Курило

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь