A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

До уваги страхувальників Фонду соціального страхування України

Дата: 24.09.2018 16:35
Кількість переглядів: 441

Фото без опису

 

До уваги страхувальників Фонду соціального страхування України!

     

        Постановою правління Фонду соціального страхування України від 19.07.2018 №12 затверджено новий Порядок фінансування страхувальників для надання матеріального забезпечення застрахованим особам у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та окремих виплат потерпілим на виробництві за рахунок коштів Фонду соціального страхування України.

Постанова набуває чинності з 01.10.2018.

Порядком передбачена нова форма заяви-розрахунку (Додаток 1 до Порядку) та повідомлення про виплату коштів застрахованим особам (Додаток 2 до Порядку).

Крім того Постановою правління Фонду соціального страхування України від 19.07.2018 №13 затверджено Положення про комісію (уповноваженого) із страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності, яке  набуло чинності 27.07.2018. Положенням встановлена нова форма Протоколу засідання комісії із соціального страхування (рішення уповноваженого).

Детально щодо порядку фінансування страхувальників, термінів розгляду документів, подання заяв-розрахунків і повідомлень про проведення виплат та обов’язків і прав комісії (уповноваженого) із соціального страхування  можна ознайомитись на сайті Фонду соціального страхування http://www.fssu.gov.ua/ (Нормативно-правова база/ Постанови правління Фонду/ Постанови правління Фонду за 2018 рік).

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь