A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Організація управління освітою в об’єднаній територіальній громаді

Дата: 19.11.2018 14:39
Кількість переглядів: 917

Фото без опису

14 листопада 2018 року відбулося четверте засідання обласного постійно діючого навчально-методичного семінару-практикуму для працівників методичних служб органів управління освітою об’єднаних територіальних громад на тему «Організація управління освітою в об’єднаній територіальній громаді» на базі відділу освіти, культури, молоді та спорту Корюківської міської ради.

Семінар відкрила Усік І.А., завідувач відділу керівних кадрів та координації діяльності методичних кабінетів (центрів). Вона акцентувала увагу присутніх на важливості створення органів управління освітою в об’єднаних територіальних громадах, зокрема, організації діяльності методичних служб  на шляху становлення та розбудови Нової української школи в умовах децентралізації.

Наумчик І.В., начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Корюківської міської ради, ознайомила учасників семінару з перспективами розвитку освіти Корюківської громади, наголосила на ключовій ролі органів місцевого самоврядування в освітній політиці ОТГ, презентувала алгоритм створення органу управління освітою в громаді.

На базі Корюківської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Корюківської міської ради (директор Лізіна Л.О.) провели лайфаки НУШ та тренінг «Організація науково-дослідницької діяльності як засіб осучаснення та оптимізації освітнього процесу».

У Корюківському Центрі дитячої та юнацької творчості (директор Іваненко В.Г.) переглянули виставку-презентацію «І знову творчість розправляє крила».

На базі Корюківської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 (директор Гайовий О.М.) провели тренінг «Школа для всіх і кожного», обмінялись досвідом з проблеми «Інклюзивне навчання: рівні можливості для кожного».

Усік І.А., завідувач відділу  керівних кадрів та координації діяльності методичних кабінетів (центрів) та Баришовець Н.П., методист відділу керівних кадрів та координації діяльності методичних кабінетів (центрів) підбили  підсумки роботи семінару-практикуму за круглим столом «Організація роботи органів управління освітою в ОТГ».

У роботі семінару взяли участь 7 начальників органів управління освітою об’єднаних територіальних громад, 2 завідувачі методичними кабінетами ОТГ, 6 методистів, 11 спеціалістів, серед яких – Мариненко О.В., спеціаліст І категорії відділу освіти, культури, сімї, молоді та спорту Новобасанської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь