A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ДСНС Бобровицького району повідомляє

Дата: 23.11.2018 14:49
Кількість переглядів: 402

         Фото без опису

 

        Вже котрий тиждень показник трагічних випадків у житловому секторі країни вражає стабільно високими показниками. Така тенденція спостерігається щороку з настанням опалювального періоду. Жахливо, що в результаті цих трагічних випадків гинуть діти. З початку року на пожежах в Україні загинуло 1 тис. 462 особи. Зазвичай, причиною займань у помешканнях громадян є нехтування самими ж людьми елементарними правилами пожежної та, в першу чергу, власної безпеки.

Паління у ліжку, перенавантаження або несправність електромережі часто призводять до трагедій. Крім того, часто для обігріву власних домівок люди використовують саморобні або несертифіковані електрообігрівачі, а також порушують правила експлуатації пічного опалення.

            З огляду на це, працівниками Бобровицького РВ УДСНС в Чернігівській області приділяється певна увага щодо профілактики пожеж в житловому секторі громадян. Через наявні засоби масової інформації висвітлюються застереження, доводяться основні вимоги безпеки у побуті. Вживаються і практичні заходи, адже є такі версти населення, які не читають газет, не користуються інтернетом та не дивляться телевізор.

Тож 23 листопада 2018 р. фахівцями ДСНС  було проведено інформаційно – роз’яснювальну роботу з жителями Новобасанської ОТГ Бобровицького району. Основною метою даного заходу було доведення до мешканців основних вимог безпечної поведінки у побуті та надання інформації для покращення протипожежного стану їхніх помешкань. Адже як свідчить статистика, переважна кількість пожеж та трагічних випадків виникає в будинках так званої "група ризику": осіб похилого віку, інвалідів, багатодітних та неблагонадійних родин. Тож, саме цій категорії громадян приділялась особлива увага.

Фахівці вказували людям на можливі протипожежні недоліки, роз’яснювали основні правила безпечної поведінки у побуті та вручали відповідні листівки, пам’ятки.

            Сподіваємось, що після таких відпрацювань громадяни будуть більш відповідально ставитись до вимог пожежної безпеки, а це в свою чергу допоможе зменшити кількість пожеж й трагічних випадків на них.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь