A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ОНЛАЙН ПРОФОРІЄНТАЦІЯ ВІД СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ

Дата: 16.05.2019 08:33
Кількість переглядів: 1167

Фото без опису

 

онлайн профорієнтація від служби зайнятості

     Послуги служби зайнятості стають ще доступнішими. Якщо Ви плануєте свій професійний шлях або не можете визначитися з вибором професії, у нагоді стане онлайн-платформа державної служби зайнятості з професійної орієнтації та розвитку кар'єри. Створена вона з метою безкоштовного надання послуг з профорієнтації у дистанційному режимі, тобто без відвідування центру зайнятості. Скористатися нею може кожен, у кого є потреба у виборі або зміні професії, виборі майбутнього напряму професійного навчання, визначенні схильності до підприємницької діяльності, оцінці власних здібностей та навичок.

     Онлайн сервіс дає можливість створити власний профіль з особистим паролем, тобто ніхто інший не зможе переглянути результати тестування. Запропоновані тести допоможуть визначити: швидкість мислення, аналітичні здібності, здатність до логічного мислення, лідерські та управлінські якості, стресостійкість та адаптивність, здатність до командної роботи, емоційний інтелект, підходящу сферу зайнятості, комунікаційні та організаторські здібності, здатність до підприємницької діяльності, орієнтацію на результат чи процес тощо. На думку фахівців служби зайнятості, такий широкий набір профорієнтаційних тестів дозволить людині пізнати себе якнайкраще. А за бажанням можна звернутися за додатковою консультацією до фахівців служби зайнятості.

     На базі цієї платформи діє веб-базована платформа для онлайн профорієнтаційного консультування «Моя професія: консультаційна мережа». Її мета – надання послуг з профорієнтації у дистанційному режимі як старшокласникам, які ще тільки стоять на порозі професійного вибору, так і дорослим, котрі бажають змінити професію. Тестування проводиться за науковими, стандартизованими, перевіреними роками методиками та дає можливість пізнати людині свої професійні інтереси і цінності, рівень розвитку інтелекту, психологічні особливості та отримати узагальнені рекомендації щодо вибору професії. Проте в службі зайнятості радять, проаналізувати ці результати з профконсультантом, що дозволить сформувати більш розширений звіт, враховуючи уподобання людини, її життєву ситуацію, стан здоров’я, фінансові та сімейні можливості.

       В Інтернеті онлайн-платформу державної служби зайнятості з профорієнтації та розвитку кар’єри можна знайти на сайті державної служби зайнятості за адресою - www.profi.dcz.gov.ua. Веб-базована платформа «Моя професія: консультаційна мережа» розташована за адресою: http://myprofession.com.ua/.

  Додаткову інформацію можна отримати у відділі сприяння зайнятості в Бобровицькому районі Носівської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості за телефоном (046-32) 2-48-97.

       Отже, проходьте тестування та дізнайтеся про себе більше!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь