A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Асоціація об'єднаних територіальних громад

Дата: 19.07.2019 09:25
Кількість переглядів: 726

Фото без описуІнформаційний лист

Асоціація об’єднаних територіальних громад - це організація нового українського самоврядування, яке формується в об’єднаних громадах. Вона є майданчиком, на якому громади напрацьовують власну консолідовану позицію і створена для захисту інтересів ОТГ як на національному, так і на регіональному рівнях. Наразі Асоціація об’єднує понад 370 громад з усіх регіонів України.

На базі Асоціації функціонує низка онлайн-ресурсів, на яких оперативно публікується найбільш актуальна, корисна та важлива інформація стосовно реформи місцевого самоврядування:

1. Офіційний сайт - www.hromady.org. На порталі регулярно розміщуються новини про зміни законодавства, аналітика, зразки різноманітних документів; посібники і методичні матеріали; навчальні та презентаційні відеоматеріали; фахові відповіді на найбільш важливі питання щодо децентралізації. Також на ресурсі публікується інформація про діяльність, актуальні проекти, послуги Асоціації ОТГ та історії успіху громад.

2. Сторінка Асоціації у Facebook - https://www.facebook.com/LSGA.ATC/ . У цій соціальні мережі публікуються оперативні повідомлення про роботу Асоціації, важливі оголошення про зміни у законодавстві, новини громад-членів, корисні навчальні та методичні матеріали тощо.

3. Онлайн-платформа «Кращі практики» - http://wiki.hromady.org. На сайті зібрано реалізовані успішні проекти розвитку об’єднаних територіальних громад у різних сферах.

Для налагодження ефективної системи комунікації пропонуємо розмістити на офіційному сайті вашої громади логотип Асоціації об’єднаних територіальних громад з переходом на сайт Асоціації www.hromady.org.

Також пропонуємо вподобати зі сторінки своєї громади офіційну Facebook-сторінку Асоціації ОТГ - https://www.facebook.com/LSGA.ATC/.

Зі свого боку, Асоціація ОТГ надає громадам-членам всебічну інформаційну підтримку.

Для розміщення на офіційному сайті та Facebook-сторінці Асоціації ОТГ повідомлень, новин, статей про події, реалізовані проекти, анонси заходів у вашій громаді пишіть на адресу: tereshchuk@hromady.org або телефонуйте: 096 340 66 22.

З повагою, Виконавчий директор Асоціації ОТГ Полтавець В.Д


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь