A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Вітаємо із 100- річним ювілеєм!

Дата: 24.09.2019 12:37
Кількість переглядів: 735

        Фото без опису

 

 

      Сьогодні святкує свій 100 -річний ювілей жителька села Нова Басань Кобзар Катерина Олександрівна.  Народилася ювілярка в селі Нова Басань, закінчила 4 класи і пішла працювати до колгоспу, а потім в найми до вчителів, працювала  прибиральницею. У 1945 році вийшла заміж,  прожили з чоловіком у шлюбі  45 років, виховали  разом 6 дітей, трьох спільних і трьох від попереднього шлюбу чоловіка. На сьогоднішній день в живих залишився лише один син Олександр  1947 р.н.. Проживає Катерина Олександрівна сама. Опікується старенькою внук, який проживає у м. Бровари,  надає допомогу соціальний працівник Савченко Марина, яку бабуся дуже цінить і любить, небайдужі сусіди.

         Із поважним і нині дуже рідкісним ювілеєм  ювілярку, крім її рідних, привітали  працівники  Новобасанської сільської ради, голова ветеранської організації Ольга Піддубна,  директор терцентру Людмила Пінчук. Гості вручили старенькій квіти,  подарунки. Та, мабуть, найбільшим подарунком для довгожительки стали години спілкування: вона розповідала про свій нелегкий життєвий шлях, про всі випробування, які підготувала для неї доля.

       Шановна, Катерино Олександрівно, у день Вашого славного ювілею прийміть сердечні побажання в другому сторіччі життя, міцного здоров’я, родинного затишку, душевного спокою. Миру, добра і добробуту, уваги і поваги від дітей, внуків та правнуків. Нехай Господь благословить Вас великими милостями і дарує ще многих і благих літ. Саме на таких людей потрібно рівнятися нинішньому поколінню, вчитися у них мудрості та гідності, бути такими ж чуйними та добрими.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь