A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Проведення профілактичного заходу "Урок" у Новобасанській ОТГ

Дата: 07.10.2019 15:41
Кількість переглядів: 943

     

 

  Відповідно до ст. 53 Конституції України та Закону України «Про загальну середню освіту», доручення в.о.голови  Чернігівської обласної державної адміністрації від 29.08.2019 року № 02-11/4738, з  метою виявлення дітей шкільного віку, не охоплених навчанням на початок учбового періоду, усунення причин та умов даного явища, соціального захисту виявлених дітей, запобігання їх бездоглядності, безпритульності та негативним проявам у дитячому середовищі в серпні - вересні 2019 року сектором у справах сім’ї, дітей та молоді Новобасанської сільської ради із залученням працівників  відділу освіти, молоді та спорту проведений рейд «Урок» у частині виявлення дітей, які не приступили до занять у школі.

   В цьому році він відбуватиметься в два етапи:

 Перший тривав з 20 серпня до 1 вересня і передбачав обстеження житлово-побутових умов проживання дітей у сім’ях, які опинились у складних життєвих обставинах, вжиття заходів щодо надання дітям з цих сімей адресної допомоги в підготовці до навчального року та осінньо-зимового сезону. З батьками дітей проведено профілактичну роботу з метою недопущення бездоглядності та безпритульності серед дітей.

   Другий триватиме  упродовж вересня-жовтня. Основним завданням якого є повернення або влаштування дітей до навчальних закладів, закладів соціального захисту, усунення причин і умов, внаслідок яких діти не приступили до навчання, а також притягнення до відповідальності батьків або осіб, що їх замінюють, посадових осіб за порушення прав та законних інтересів дітей.

     На території Новобасанської сільської ради налічується 450 учнів.              Станом на 07.10.2019 р. всі діти приступили до навчання.

 Сектор у справах дітей сім'ї, дітей та молоді.

     

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь