A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

У Новобасанській ОТГ відбувся семінар-тренінг

Дата: 21.02.2018 16:46
Кількість переглядів: 649

 

Працівники сільської ради

 

 

 

 

 

 

 

21 лютого 2018 року

у Новобасанській сільській раді відбувся семінар-тренінг на тему «Організація роботи виконкому ради об’єднаної територіальної громади та діловодства».До нас завітали: Олександра Негода – заступник начальника  організаційного відділу виконавчого апарату обласної ради,  Підгайний  Петро-заступник директору центру, магістр державної служби, Гаврилко Микола-начальник відділу обліку, відчуження та управління майном обласної ради Управління комунального майна, Нетреба Олександр- начальник відділу орендних відносин та організації розрахунків Управління комунального майна обласної ради.

Фото без опису

Відкрив семінар Петро Підгайний,  який розповів про основні завдання та організацію роботи з документами в органах місцевого самоврядування.

Фото без опису

Негода Олександра  розповіла  про організацію діяльності виконавчого комітету, регламент та планування роботи органу місцевого самоврядування, проведення засідань виконкому, роботи та сесії депутатів. 

Фото без опису

Гаврилко Микола та Нетреба Олександр вели бесіди на тему: повноваження органу місцевого самоврядування у сфері володіння, користування та розпорядження об’єктами комунальної власності.

    На тренінгу були присутні члени  виконавчого комітету, в.о. старост, депутати Новобасанської ОТГ. Учасники семінару здобули нові знання, отримали натхнення та підбадьорення до нової праці у молодій громаді, та дуже вдячні організаторам за приємну зустріч.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь