A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

14 липня  2021 року о 14 годині  відбудеться  9 сесія 8 скликання

Дата: 07.07.2021 16:10
Кількість переглядів: 315

До уваги жителів громади, 14 липня 2021 року о 14 годині  за адресою вулиці Миру,25 відбудеться 9 сесія 8 скликання Новобасанської сільської ради

Порядок денний

 

  1. Про створення лічильної комісії
  2. Про внесення змін до Регламенту Новобасанської сільської ради 8 скликання
  3. Про затвердження Положення про громадські слухання на території Новобасанської  сільської ради. 
  4. Про створення органу приватизації  житлового фонду, який перебуває у комунальній власності Новобасанської сільської ради, Положення про орган приватизації Положення щодо оформлення свідоцтва. Додаток
  5. Про звільнення окремих категорій осіб/сімей від плати за надання соціальних послуг Центром надання соціальних послуг Новобасанської сільської ради

  6. Про затвердження робочого проекту «Поточний ремонт автомобільної дороги комунальної власності по вул. Миру в с. Нова Басань, Бобровицького району, Чернігівської області»
  7. Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку обєкта будівництва «Обладнання систем протипожежного захисту приміщень будівлі Вороньківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, за адресою: Чернігівська область, с. Вороньки, вул. Гагаріна, 10»

    8. Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку обєкта будівництва «Обладнання пристроями блискавозахисту будівлі Вороньківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, за адресою: Чернігівська область, с. Вороньки, вул. Гагаріна, 10»

    9.Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку «Вогнезахист дерев’яних конструкцій покрівлі будівлі Вороньківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів,  за адресою: Чернігівська область, с. Вороньки, вул. Гагаріна, 10»

    10.Про встановлення місцевих податків на підвідомчій території Новобасанської сільської ради. Додатки, Додатки до аналізу, Аналіз регуляторного впливу

    11.Про скасування рішення Новобасанської сільської ради

12.Про внесення змін до  штатних розписів закладів освіти.

13.Про затвердження зведених кошторисних розрахунків

14. Про затвердження зведених кошторисних розрахунків

15. Про затвердження зведених кошторисних розрахунків

16.Про внесення змін до рішення сільської ради №39-2/2020 від 23.12.2020 «Про придбання паливно -мастильних матеріалів на службові роз’їзди на 2021 рік».

17.Про внесення змін до рішення сільської ради №39-2/2020 «Про бюджет Новобасанської територіальної громади на 2021 рік (код бюджету 25520000000)»

18. Про внесення змін до рішення Новобасанської сільської ради №22-1/2020 від 08.12.2020 року «Про утворення виконавчого комітету Новобасанської сільської ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу»

Земельні питання, інші питання


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь