A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Відвідали сім'ї загиблих захисників

Дата: 13.10.2021 20:10
Кількість переглядів: 195

  Напередодні Дня захисників та захисниць України, за ініціативи Новобасанського сільського голови Миколи Дяченка, керівництво громади відвідало сім'ї загиблих  наших героїв-земляків захисників України:

Хряпи Ігоря Васильвича,

Єсипка Андрія Анатолійовича,

Дегтяра Миколи Сергійовича,

Ковальчука Сергія Михайловича, 

щоб засвідчити свою повагу і шану всім тим, хто довів, що цінує свободу своєї держави більше, ніж власне життя, хто зі зброєю в руках захищав сувернітет та незалежність нашої Батьківщини  і зберіг над нами  мирне небо.

   Новобасанська сільська рада до державного свята Дня захисників та захисниць України  виділила матеріальну допомогу родинам загиблих захисників та всім учасникам АТО та ООС .

   Долучились до ініціативи сільського голови й підприємства Новобасанської громади, а саме: СВК «Пам'яті декабристів»("Агроземхолдинг"), які вручили сім'ям загиблих продовольчі набори, та  ТОВ «Наташа-Агро»("Український Аграрний Холдинг"), які вручили родинам загиблих конверти з фінансовою підтримкою.

   Поділилася з гостями теплими фотоспогадами   родина загиблого-героя Хряпи Ігоря Васильовича.  

    На жаль, небеса забирають кращих із кращих…

   Висловлюючи  слова вдячності  родинам загиблих  за мужніх захисників-героїв,  сільський голова Микола Дяченко зазначив: «Смерть людини-це непоправна втрата.  І біль, який  ви перенесли, і з яким живете щодня неможливо ні з чим порівняти. Життєвий подвиг ваших рідних, які віддали своє життя за наше мирне небо змушує  нас, живих, змінитися, розбудовувати нашу державу, щоб вона була гідною життів, відданих за неї».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь