A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Заходи до Дня захисників та захисниць України

Дата: 13.10.2021 21:56
Кількість переглядів: 250

 

  13 жовтня урочистим покладанням квітів до пам'ятників та могил загиблих захисників України керівництво громади на чолі з сільським головою Миколою Дяченком вшанувало пам'ять загиблих  героїв-захисників.

   Заходи проведені в усіх старостинських округах громади.

   Святкування  Дня захисників та захисниць України саме 14 жовтня тісно пов’язане з історичною традицією вшанування українських козаків та відзначення свята Покрови Пресвятої Богородиці. Це свято об'єднує країну, закликає всіх до згуртованості перед сучасними викликами і загрозами.  Із давніх-давен українці особливо шанують оборонців рідної землі, які не шкодували життя і здоров’я заради свободи України та її народу. В боях за Батьківщину наші співвітчизники заслужено здобули славу неперевершених воїнів. У цей день ми вшановуємо мужність і героїзм наших захисників незалежності і територіальної цілісності України, військові традиції та перемоги українського народу.

   Ціна мирного неба є надзвичайно  високою, і наш обов’язок  – жити так,  щоб не зрадити пам’ять тих, хто відддав найдорожче – життя!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь