A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новобасанська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новини

Дата: від до Скинути

Допомога від Товариства Червоного Хреста України

Допомога від Товариства Червоного Хреста України

Висловлюємо найщиріші слова подяки Ніжинській районній організації Товариства Червоного Хреста України  за надану благодійну допомогу за програмою надання ваучерів для придбання продуктів харчування та речей першої необхідності в мережі супермаркетів «Сільпо» у рамках проєкту РАSS  «Надання доступу до базових гуманітарних послуг та підтримка стійких рішень у сфері охорони здоров'я», за підтримки Австрійського Червоного Хреста 20 родинам Новобасанської громади, житло яких було повністю зруйноване внаслідок бойових дій у лютому-березні 2022 року.

12:03 06.09.2023

Вічна пам'ять Герою!

Вічна пам'ять Герою!

До нашої громади знову прийшла чорна, страшна, невимовно болюча звістка.  У бою, поблизу населеного пункту Іванівське Донецької області, 28.08.2023 року загинув житель Новобиківського старостинського округу, молодший сержант Понько Олександр Іванович, 06.12.1980 року народження. Немає таких слів, які б зараз могли заспокоїти згорьовану родину загиблого. Приносимо щирі співчуття рідним Героя, уся громада розділяє ваш біль втрати. Низький уклін нашому воїну-захиснику.  Світла пам'ять та безмежна скорбота навіки залишиться у наших серцях. Про час поховання та зустріч загиблого коридором шани буде повідомлено додатково.

11:25 06.09.2023

Сімейні форми виховання

Сімейні форми виховання

Сімейні форми виховання - це усиновлення, опіка/піклування, прийомні сім’і, дитячі будинки сімейного типу є тимчасовою формою влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. За консультацією та додатковою інформацією звертайтеся до Служби у справах дітей Новобасанської сільської ради.

11:16 01.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь